LIVRARE SI PLATA

Livrare

– Prin Curier prin intermediul Sameday, unde taxa de livrare va fi achitata de catre cumparator. Taxa de livrare este fixa indiferent de locatia din Romania si este de 20 lei.

– Ridicarea de la sediul nostru din Crevedia, Dambovita, Str. Darzei, Nr.235.

– Comenzile de peste 150 lei dispun de transport gratuit in Romania!

Plata

Din moment ce v-ati hotarat asupra produselor pe care doriti sa le cumparati, puteti alege una din urmatoarele modalitati de plata:

– Plata la livrare. In acest caz valoarea comenzii va fi achitata ramburs la firma de curierat.

– Plata online securizata cu cardul.

– Plata online in 6 rate cu cardul.

– Plata cash la sediul nostru din Crevedia, Dambovita, Str. Darzei, Nr.235.

– Plata in avans in unul din conturile firmei SC Wildlife Concept SRL.

Plata cu cardul on-line sau in 6 rate fara dobanda

Este disponibila plata in rate fara dobanda sau plata integral cu cardul, online. Cardurile de credit/debit acceptate sunt sub sigla Visa si Mastercard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro).

plata rate | WLC-CARP

Plata in 6 rate sau integral este disponibila cu CardAvantaj, BonusCard Garanti (Garanti Bank), BT Star Card (Banca Transilvania) si Alpha Card (Alpha Bank)

Pentru a plati in rate online cu cardul, in procesul de comanda selecteaza optiunea de plata in rate si alege modalitatea de plata dorita: plata pana la 6 rate fara dobanda sau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde.

Termene de livrare

IN STOC – 1-2 zile lucratoare

STOC LIMITAT – 2-5 zile lucratoare

Politica de RETUR

Ai posibilitatea de retur în termen de 14 zile de la momentul livrării.

Detalii despre returul în 14 zile:

Cumpărătorul are dreptul să returneze un produs în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a produsului.

Condiții generale de retur în 14 zile:

Returul produselor în 14 zile de la recepție se poate face folosind orice curier rapid ce poate asigura livrarea la adresa sediului WLC Carp, iar costul transportului este suportat de cumparator.

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit, însoțite de certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/distribuitor), accessoriile/bonusurile cu care a fost livrat. Returul se acceptă doar pentru produsele sigilate.

În cazul în care produsele returnate nu corespund acestor cerințe, ne rezervăm dreptul de a refuza returul sau de a revizui valoarea produselor returnate, valoarea pe care urmează sa o deducem din suma rambursată cumparatorului.

Această valoare va fi comunicată cumparatorului, după evaluarea prejudiciului adus produselor returnate de către acesta.

Vă rugăm să verificați și asigurați integritatea fizică a coletelor în momentul în care le predați curierului rapid și cereți întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor.

Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare, iar returul nu va fi procesat.

Returnarea valorii

Pentru retururile comenzilor, cumpărătorul primește banii aferenți produselor returnate și costul transportului achitat inițial în interval de 14 de zile calendaristice de la data la care produsele au ajuns la sediul firmei WLC Carp. Această solicitare se consideră validă doar dacă este însoțită de detaliile complete necesare returului banilor.